Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ερωτηματικά και δοκιμές

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και πλέον τα ερωτηματικά είναι αρκετά αναφορικά με την αρχική σύνθεση.

Οι σίγουροι της ενδεκάδας της δεδομένη στιγμή είναι οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας, Κούρτιτς και Νάρεϊ.

Όσον αφορά το αριστερό μπακ ο Λουτσέσκου βρίσκεται σε δίλημμα αν θα ξεκινήσει τον Τσαούση, ή τον Βιεϊρίνια. Απόφαση δεν έχει παρθεί και για το κέντρο της άμυνας, αφού Κάργας και Νέσμπεργκ διεκδικούν τη θέση.

Οι ενοχλήσεις του Αουγκούστο τον άφησαν εκτός προπόνησης την Παρασκευή και θα κριθεί το Σάββατο αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει όλα δείχνουν πως τη θέση του θα πάρει ο Ελ Καντουρί.

Θέμα υπάρχει και στο αριστερό άκρος της επίθεσης, αφού μια ίωση ταλαιπωρεί τον Αντρίγια (δείτε εδώ). Αν δεν μπορέσει να συνέλθει και να προπονηθεί στα αριστερά υπάρχει η επιλογή των Μπίσεσβαρ και Κωνσταντέλια.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε μεν, αλλά η συμμετοχή του ή όχι στην αρχική σύνθεση  θα κριθεί το Σάββατο. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην κορυφή να τοποθετηθεί ο Κωνσταντέλιας.


Τελευταία νέα

Έμεινε ξανά εκτός ο Σάστρε

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν...

Στην ίδια κατηγορία