Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟΚ για Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Η σεζόν για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ξεκινά λίγες ημέρες νωρίτερα πριν από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού το Σάββατο (22/7, 20:30) αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, για τον τελικό του Σούπερ Καπ του Ισραήλ.

Μετά την αποχώρηση του Ασπρίγια, στην πόρτα της εξόδου για την ομάδα της Ιερουσαλήμ βρίσκεται και ο έτερος πρώτος σκόρερ, Ίαν Νικολαέσκου, που αναμένεται να πάρει μεταγραφή το προσεχές διάστημα, εξαργυρώνοντας με αύτο τον τρόπο τα 18 γκολ που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η πώληση του, o προπονητής της ομάδας, Γιόσι Αμπουκασίς τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από Ισραήλ.

Έτσι, αν βρίσκεται ακόμα στη διάθεση του θα είναι μέρος της αποστολής για τον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Πέμπτη (27/7, 20:30).

Παράλληλα, η Μπεϊτάρ συνεχίζει τις επαφές για τον Μάβις Τσιμπούτα της Μακάμπι Χάιφα που αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως στράικερ και αναζητά ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Όπως τονίζουν οι Ισραηλινοί η Μπεϊτάρ συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην Τούμπα με πεντάδα στην άμυνα, με βάσει τις πρώτες δοκιμές του προπονητή της.


Τελευταία νέα

Κυρίαρχος στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν το απόγευμα της Κυριακής (12/5) στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο...

Στην ίδια κατηγορία