Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Έπνιξε» τη ΝΕ Πατρών ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Ν.Ε. Πατρών με 17-10, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, μπορεί ο Δικέφαλος να βρέθηκε πίσω στο σκορ, 0-1, ωστόσο με σερί 3-0, πήρε τα… ηνία, 3-1. Η ΝΕΠ μείωσε σε 3-2, με την Τζελέπη να κάνει το 4-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 5-4, με την Νιαρχάκου να αυξάνει την διαφορά σε 6-4 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν και άλλο την διαφορά τους, 9-5. Οι φιλοξενούμενες έκαναν το 9-6, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο σερί τέρματα κάνοντας το 11-6, έχοντας ως επιθετικές πρωταγωνίστριες τις Νιαρχάκου και Κοντονή. Το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου διαμορφώθηκε σε 11-7. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ άνοιξε και άλλο την ψαλίδα των γκολ, με τις Ντάσιου και Γιαμπασάκου να κάνουν το 13-7. Ο Δικέφαλος διατηρούσε την διαφορά υπέρ του, κατακτώντας τη νίκη με 17-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη , το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-3, 6-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 2, Ταυριδου, Ντάσιου 3, Γραικού 1, Γιαμπασάκου 1, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 4, Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Καλλία.


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία