Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Eπιβεβαίωσαν τη φόρμα τους, κοιτάζουν ψηλότερα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα πόλο με 12-9, συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις.

«Γενικότερα η ομάδα σε αυτή την Β’ Φάση κάνει πάρα πολύ θετικές εμφανίσεις, και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Παρόλο που έχουμε δύο νίκες και δύο ήττες, οι δύο ήττες είναι εντός προγράμματος κόντρα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης. Όλες οι εμφανίσεις μας είναι θετικές, και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει ότι μπορεί να κάνει κάποια ξεχωριστά πράγματα» δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Και πρόσθεσε: «Έτσι και σήμερα, πραγματικά θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά, ειδικότερα στην άμυνα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Το παιχνίδι είναι απλά τρεις πόντοι, τίποτα παραπάνω. Δεν πανηγυρίζουμε, δεν τελείωσε απολύτως τίποτα, έχουμε ακόμα τέσσερις αγωνιστικές. Ήδη από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ελπίζουμε να κάνουμε ακόμα μία θετική εμφάνιση, και ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι και από αυτό το παιχνίδι. Είμαστε καλά, υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα, υπάρχει ευφορία, είμαστε σε πολύ καλό βαθμολογικό επίπεδο, αλλά όπως είπα δεν χαλαρώνουμε καθόλου και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία