Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιτέλους πρεμιέρα

Δημοφιλή

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Β κάνει πρεμιέρα σήμερα (4/11, 15:15), καθώς θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2022-2023, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Βέροια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2. Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αποτελείται από δύο ομίλους των 15 ομάδων. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα βρίσκεται στον βόρειο όμιλο, εκεί όπου φέτος θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός Β.

Στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ στη σημερινή αποστολή του ΠΑΟΚ Β θα βρίσκεται και ο Γιάννης Μιχαηλίδης (δείτε εδώ). Ο νεαρός στόπερ αποφασίστηκε να πάρει παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της επιστροφής του στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στον αντίποδα, η Βέροια θα έχει τρεις απουσίες από τον σημερινό αγώνα, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να αφήνει εκτός αποστολής τους Μασούρα, Δερμητζόγλου και Μπαϊντού. Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Νινούα, Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Ρικάρντο και Κώττας.

Η αποστολή της Βέροιας: Παπαδόπουλος, Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Κατσούκης, Φασίδης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Bouoli. Όσον αφορά για τον διαιτητή της αναμέτρησης, η ΚΕΔ όρισε τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη, με βοηθούς τους Άγγελο Ζήρδα και Παναγιώτη Κουβαλάκη, όλοι από τον σύνδεσμο της Δράμας. Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης).


Τελευταία νέα

Μια μεγάλη οικογένεια τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ (pics)

Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους...

Στην ίδια κατηγορία