Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις Σέρρες 13 χρόνια μετά (video)

Δημοφιλή

Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ… συγκρούονται αύριο (28/2) στις 20:00 με φόντο την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί την φετινή σεζόν τρεις φορές (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) με τον Δικέφαλο να έχει ισάριθμες νίκες με 14-0 τέρματα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Super League σε κάτι παραπάνω από 13 χρόνια μετά. Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός αγωνίστηκαν μεταξύ τους για τελευταία φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος στο γήπεδο των Σερρών στις 5 Ιανουαρίου 2011, για την 16η αγωνιστική.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στα πρώτα 88 δευτερόλεπτα, όταν ο Στέφανος Αθανασιάδης έβγαλε με εκπληκτικό τακουνάκι τετ α τετ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το τρίποντο σε εκείνο το παιχνίδι, καθώς ένας παίκτης που το καλοκαίρι του 2011, ο Γιώργος Γεωργιάδης, μετακινήθηκε στον Δικέφαλο, νίκησε τον Κώστα Χαλκιά στο 72ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία