Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Για καιρό μακριά από τα γήπεδα μένει ο ΠΑΟΚ Β, αφού την αναβολή της αναμέτρησης την προηγούμενη Τετάρτη (15/11) με την Κοζάνη, λόγω τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του με τις Εθνικές ομάδες, ακολούθησε το διπλό διαδοχικό ρεπό. Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» είχαν το ρεπό τους την 11η αγωνιστική, ενώ βάσει του αρχικού προγραμματισμού την 10η θα αντιμετώπιζαν τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες της λίγκας να έχουν ακόμα ένα ρεπό, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β να μην έχει αγωνιστική υποχρέωση ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΛ (11/11) κι ένα κενό διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με φόντο την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Κοζάνη.

Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να οριστεί από τη Super League 2 για την επόμενη Τετάρτη (29/11), ενώ η ώρα της σέντρας θα γίνει γνωστή μετά τον επίσημο ορισμό της από τη διοργανώτρια. Όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ Β ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων, με τον κόουτς Αλεξιάδη να βλέπει τον Νίκο Σπυράκο να αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, μπαίνοντας στους ρυθμούς των υπολοίπων.


Τελευταία νέα

Αργεί ακόμα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Play Off της Basket League, καθώς μετά τη νίκη του...

Στην ίδια κατηγορία