Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επιστροφή και προσθήκη στη λίστα

Δημοφιλή

Ο Ζοάν Σάστρε τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με τον Ισπανό δεξιό μπακ να υποφέρει για αρκετές ημέρες από κάκωση στον έσω πλάγιο του δεξιού του ποδιού.

Έτσι, αυτό τον ανάγκασε να χάσει αρκετές προπονήσεις και να πάρει χρόνο προκειμένου να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει στο γκρουπ προπονήσεων των υπολοίπων.

Μοιραία λοιπόν, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, τόσο για τα διπλά ματς με την Μπέιταρ, όσο και για αυτά με τη Χάιντουκ. Παρά το γεγονός πως είχε επιστρέψει στις προπονήσεις, ο 26χρονος δεν ήταν στο επίπεδο ετοιμότητας των υπολοίπων και κρίθηκε πως έπρεπε να μείνει εκτός.

Ωστόσο, επιλέχθηκε ο Σάστρε να μπει στη λίστα για τους αγώνες με τη Χαρτς, που θα διεξαχθούν για τα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Εντός λίστας είναι και ο Ιβάν Νέσμπεργκ, που είχε μείνει εκτός από τα ματς με τη Χάιντουκ, καθώς τη θέση του είχε πάρει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ωστόσο, η αποχώρηση του Αουγκούστο με προορισμό τη Ναντ, τον επανέφερε ξανά στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, εκτός έμεινε ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Χάιντουκ και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός για τρεις με πέντε εβδομάδες.


Τελευταία νέα

Σιμόπουλος: «Δεν έχω σχέση με το σχόλιο για το Άρης-ΠΑΟΚ»

Ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος προέβη σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με το σχόλιο που έγινε από τον...

Στην ίδια κατηγορία