Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Επιστροφή για Τάισον

Δημοφιλή

Άρση της ποινής του Τάισον εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ κατόπιν της έφεσης που κατέθεσε ορμώμενος από την τιμωρία του μετά την αψιμαχία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με τον Τάσο Μπακασέτα στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό με γνώμονα την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Ως εκ τούτου, μετά τις μικροενοχλήσεις που αποκόμισε μεσούσης της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» για τον εκτός έδρας αγώνα με τους «πράσινους», συγκαταλέχθηκε και πάλι στην αποστολή, με την απόφαση μείωσης της δοθείσας ποινής του να καθορίζεται την τελευταία στιγμή.

Από τη στιγμή που εγκρίθηκε, το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν πως υπολόγισε ξανά στις υπηρεσίες του Τάισον κατόπιν της απουσίας του από το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επέστρεψε και πάλι στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να του δίνει φανέλα βασικού στη σημερινή κομβική αναμέτρηση. Ο 36χρονος καταγράφει στη Λεωφόρο την 35η συμμετοχή για τη σεζόν 2023-2024, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκοράρει τέσσερα γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μοιράζοντας 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις λόγω Άρης-ΠΑΟΚ!»

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πήρε την απόφαση να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις οργανωμένων και μη οπαδών του ΠΑΟΚ και...

Στην ίδια κατηγορία