Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μιχαηλίδης

Δημοφιλή

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μιχαηλίδης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περσινή σεζόν, με τον νεαρό στόπερ του ΠΑΟΚ, να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πιο συγκεκριμένα η επιστροφή του Μιχαηλίδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (04/11) στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με την Βέροια, για την πρεμιέρα της Super League 2, αφού όπως αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, θα ήταν προτιμότερο ο νεαρός αμυντικός να βρει ρυθμό μέσα από τις αναμετρήσεις της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, θέλουν να ακολουθήσουν το περσινό παράδειγμα με τον Ίνγκι Ίνγκασον, καθώς ο Ισλανδός αμυντικός την περσινή σεζόν, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, βρήκε ρυθμό μέσα από την συμμετοχή του με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Έτσι, ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση με την Βέροια, με τον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, να είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά από οκτάμηνη απουσία.


Τελευταία νέα

Τρομερό στατιστικό για Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου διανύει την δεύτερη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει φτάσει...

Στην ίδια κατηγορία