Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, μπαίνει με την ομάδα ο Σαματά

Δημοφιλή

Κατοπινά της προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Βέστερλο, η οποία κατ΄ ουσίαν σηματοδότησε το τέλος της προετοιμασίας στις Κάτω Χώρες, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ αναχωρεί για Ελλάδα (17/07) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χορηγεί ολιγοήμερο ρεπό μέχρι την εκ νέου επιστροφή των παικτών του στη δράση την Πέμπτη (20/07) με φόντο… Μπεϊτάρ.

Με δεδομένο πως η φετινή προετοιμασία των ασπρόμαυρων στο Τέχελεν της Ολλανδίας έχει ολοκληρωθεί, άπαντες εντός του γκρουπ μετατοπίζουν την προσοχή τους στην Ευρώπη χωρίς κανένα δείγμα εφησυχασμού. Κάτι που φρόντισε να επικοινωνήσει και ο Ρουμάνος τεχνικός καθ΄ όλη τη διάρκεια του 15πενθήμερου, αποτυπώνοντας συνάμα και τις σκέψεις του αναφορικά με τους πιθανούς «εκλεκτούς» και ξεκαθαρίζοντας τα δεδομένα για τη μεσαία γραμμή.

Με το πανόραμα της… Ευρώπης, οι ασπρόμαυροι πραγματοποίησαν ένα χαλαρό και τελευταίο πρόγραμμα εκγύμνασης σήμερα το πρωί και αναμένεται να γεμίσουν μπαταρίες, δίνοντας εκ νέου «ραντεβού» σε τρεις ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας υπολογίζοντας και σε ακόμη μία μονάδα. Ο λόγος για τον Αλί Σαμάτα που προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη προ λίγων ημερών προκειμένου να δρομολογήσει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Όπως απορρέει από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται προσεχώς, με τον Τανζανό φορ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 ετών με τον Δικέφαλο και να δίνει το «παρών» στην πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση των Θεσσαλονικέων την Πέμπτη (20/07). Αξίζει να ειπωθεί πως αυτές τις ημέρες διαμονής του στην Ελλάδα ακολουθούσε ατομικά προγράμματα ούτως ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα και μένει να φανεί η αγωνιστική του ετοιμότητα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία