Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει και με τη… βούλα ο κόσμος στα γήπεδα!

Δημοφιλή

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για την αποτροπή της οπαδικής βίας. Το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας (Α’ 203) – Λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της βίας στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού», υπερψήφισαν επί της αρχής του νομοσχεδίου η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας, με το «παρών» τοποθετήθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Λύση και οι Σπαρτιάτες, ενώ καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Νέα Αριστερά και η Νίκη.

Η τροπολογία, ψηφίστηκε από το σύνολο των κομμάτων πλην του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς που καταψήφισαν. Στο νομοσχέδιο ενσωματώνεται και η τροπολογία, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε δεκτή ο Γιάννης Βρούτσης, για την καθιέρωση της «Ημέρας Φιλάθλου» κάθε 1 Φεβρουαρίου, ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα εκτός από το κόμμα της Νίκης, το οποίο καταψήφισε.

Στις 13/2 ανοίγουν για τους φιλάθλους τα γήπεδα

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ανοίγουν για τους φιλάθλους και πάλι τα γήπεδα, με πολύ πιο αυστηρούς όρους ασφάλειας και τίθενται σε εφαρμογή αυστηρές ρυθμίσεις ώστε από την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, να λειτουργούν οι νέες κάμερες εποπτείας σε όλα τα γήπεδα της Super League και του μπάσκετ και από την Τρίτη, 9 Απριλίου, να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα της πλατφόρμας ταυτοποίησης μέσω κινητού τηλεφώνου των κατόχων αθλητικών εισιτηρίων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπάσκετ: Χωρίς Τάουνς κόντρα στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει ματς- τελικό όγδοης θέσης, υποδεχόμενος το Μαρούσι στο Παλατάκι, με τον Στάθη Νερατζάκη να αποφασίζει να...

Στην ίδια κατηγορία