Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιστολή Αγγελούδη στον Τσέφεριν!

Δημοφιλή

Επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, έστειλε σήμερα (15/4) το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ την περασμένη Πέμπτη.

Στην επιστολή του ο κ. Αγγελούδης καταγγέλλει τη στάση των βελγικών αρχών, οι οποίες, όπως αναφέρει, «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Για εμάς στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες την πόλη μας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.
Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών και όχι οι φίλαθλοι εκ προοιμίου εγκληματίες. Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ΕΥΘΥΝΕΣ, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία