Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επίσημο: Xωρίς φιλάθλους κι οι αγώνες του Κυπέλλου

Δημοφιλή

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που προβλέπει τη διεξαγωγή χωρίς την παρουσία φιλάθλων των αγώνων της Super League 1, του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και στους φιλικούς αγώνες, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (SL1) και του επαγγελματικού πρωταθλήματος της SL2.

Το συγκεκριμένο μέτρο «κεκλεισμένων των θυρών», θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024 και κατά περίπτωση και στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Ενδεικτικά μέχρι την ημερομηνία αυτή θα εξεταστεί η πλήρωση των ακόλουθων προϋποθέσεων:

– Εγκατάσταση και λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στις προδιαγραφές της UEFA στο σύνολο των γηπέδων της super league 1 και ταυτόχρονη απρόσκοπτη δυνατότητα ελέγχου τους και αξιοποίησης του υλικού τους από τις αρμόδιες αρχές και

– Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Επιπρόσθετα, μέσα στο διάστημα των 2 αυτών μηνών θα ανακοινωθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού μια σειρά από διοικητικά μέτρα μεταξύ των οποίων αυτόματες κυρώσεις κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων, πέραν όσων προβλέπονται στην αθλητική δικαιοσύνη.

 

 


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία