Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός!

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (17/5) η ΕΠΟ προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση για το όσα έγιναν στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων η ελληνική ομοσπονδία ενημέρωσε πως η αστυνομία θα ζητήσει την έκδοση απόφασης, για την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου, καθώς η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης 20:30 κεκλεισμένων των θυρών.

• Θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής: 20 για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, 20 για το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε ομάδας και 50 για τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

• Η Ελληνική Αστυνομία απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

• Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ζητήσει την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου και την εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.»


Τελευταία νέα

Οριστικό: Ο Σότσα σφυρίζει στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του αρχιδιαιτητή Στηβ Μπένετ που έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο,...

Στην ίδια κατηγορία