Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και σωστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και επέστρεψε στις νίκες, για να φτάσει στου δέκα βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ, δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Μόλις στο 1′, ο Γκορντεζιάνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε, με τον Τσέλιο της Αναγέννησης να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του.

Ο Δικέφαλος είχε τον πρώτο λόγο, βρισκόταν σταθερά στα πέριξ της περιοχής των φιλοξενούμενων και πίεζε από την πρώτη πάσα, με την επόμενη, πραγματικά μεγάλη στιγμή, να έρχεται με τη συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα. Εκεί ο Γκούμας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από τα αριστερά, τσίμπησε τη μπάλα προ του Τσέλιου, αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο κάθετο δοκάρι!

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ Β μεταφράστηκε σε κόρνερ και γενικότερα στημένες μπάλες, αλλά όχι σε κάποιο γκολ, μέχρι τουλάχιστον το 36′. Εκεί μια ατομική ενέργεια του, δραστήριου, Βρακά, που μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε, με τον διαιτητή Μελτζανίδη να δίνει, σωστά, την «άσπρη βούλα». Ο Γκορντεζιάνι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-0 στο 37′ της αναμέτρησης.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι πήραν κάποια μέτρα και προσπάθησαν να πλησιάσουν με αξιώσεις της περιοχή του Μοναστηρλή, με τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους. Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, με την Αναγέννηση να μπαίνει πιο δυναμικά στα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας τις πρώτες ευκαιρίες της επανάληψης, με κύριο εκφραστή τον Μπούζα.

Άμυνα και Μοναστηρλής και η άμυνα φώναξαν παρών όποτε χρειάστηκε, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν στην κόντρα το γκολ που θα κλείδωνε, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, την επιστροφή τους στα τρίποντα. Κι αυτό ήρθε τελικά σ ένα σημείο του παιχνιδιού που όλα ήταν… κατά του ΠΑΟΚ Β, αφού αγωνιζόμενος προσωρινά με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμού του Παναγιώτου, κατάφερε να βρει στο ανοικτό γήπεδο το δεύτερο του γκολ.

Ο Βρακάς έφυγε στην κόντρα, έσπασε στον Γκορντεζιάνι, ο οποίος γύρισε σε κατάλληλο χρόνο και χώρο στον επερχόμενο Ρούμνιαντσεβ, που από κοντά δεν λάθεψε 67′ για το 2-0, που «κλείδωσε» από νωρίς το τρίποντο. Στη συνέχεια δεν απειλήθηκε, διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ, με τον Κανίς να βλέπει Τσέλιο και δοκάρι να του στερούν το τέρμα στις καθυστερήσεις.

Το τελικό 2-0 έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στον Δικέφαλο που φτάνει πλέον στους δέκα βαθμούς, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γκούμας (58′ Ρουμνιάτσεβ), Βρακάς (88′ Κουλούρης), Δαρέλας (58′ Γρόσδης), Γκορντεζιάνι.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (87′ Μακρυδάκης) , Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Τομάσεβιτς, Κέρθι, Κοζορώνης, Μπούζας (70′ Ξύδας), Αθανασιάδης (70′ Βερνάρδος), Κονίλιο (87′ Ζάγγος).


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία