Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Επιδρομή από Κροάτες χούλιγκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Δημοφιλή

Απίστευτα επεισόδια στην Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με πληροφορίες για ζημιές και τραυματίες.

Σκηνικό τρόμου στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, αφού περίπου 150-180 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή και προέβησαν σε άγρια επεισόδια με φίλους της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα, βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Περίπου 150-180 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και τραμπούκιζαν σε όποιον ήταν εκεί. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση και να συλλαμβάνεται απροετοίμαστη.

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές. Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Οι Κροάτες χούλιγκαν ήταν οπλισμένοι με μαδέρια, ρόπαλα, λοστούς, μολότοφ και αιχμηρά αντικείμενα. Επιτέθηκαν σε κόσμο που καθόταν στην καφετέρια στην πλατεία του αετού μπροστά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Έκαναν εκτεταμένες ζημιές και στα μαγαζιά ακόμα και στο άγαλμα του αετού. Ενώ επιχείρησαν χωρίς να τα καταφέρουν, να εισβάλουν ακόμα και μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν δε πληροφορίες ακόμα και για έναν τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομία επενέβη με καθυστέρηση και έκανε χρήση χημικών και μάλιστα εκτεταμένη. Αυτή την στιγμή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ενώ οι οπαδοί της Ντιναμό τράπηκαν σε φυγή προς τον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Περισσό.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 


Τελευταία νέα

Πανέτοιμος για τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν

Κλειστά «χαρτιά» από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου προ του τελευταίου τελικού του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου...

Στην ίδια κατηγορία