Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο

Δημοφιλή

Την Κυριακή (29/1) ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Λαυρίου, καθώς επικράτησε στο Παλατάκι με 93-68, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε ιδανικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάνοντας επιμέρους 6-0 με τους Μαργαρίτη, Ρένφρο και Ράιλι.

Με δύο συνεχόμενα τρίποντα από  τουςΡάιλι και Φράνκε η διαφορά εκτοξεύτηκε στους δέκα (12-2).

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ελαφρώς τη διαφορά κυρίως με τον Λάνγκεβαϊν, αλλά και το απίστευτο buzzer beater του Νικολαϊδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο κι έτσι το σκορ της πρώτης περιόδου ολοκληρώθηκε με 26-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, με τους Μαργαρίτη και Φράνκε να πετυχαίνουν τους πρώτους πόντους, αυξάνοντας τη διαφορά στους 19 (36-17).

Μάλιστα, στα μισά της δεύτερης περιόδου ο ΠΑΟΚ είχε προβάδισμα άνω των 20 πόντων (42-19), έχοντας βάλει τις βάσεις από νωρίς για την επιστροφή στις νίκες.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 57-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 30 πόντους (68-38)! Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» φορτώθηκαν πέντε ομαδικά φάουλ στα μισά της τρίτης περιόδους κι έτσι το Λαύριο εκτέλεσε αρκετές ελεύθερες βολές.

Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 79-51 και τον Δικέφαλο να… πετάει φωτιές στο περιφερειακό σουτ.

Το τελευταίο μέρος της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, παρά τη μεγάλη διαφορά στους πόντους και προσπάθησαν να βρουν επιθετικά λύσεις με τον Κόουλ και τον Κουζέλογλου. Η αντεπίθεση του Λαυρίου ήταν ικανή για να μειώσει τη διαφορά των 30 στο ματς σε 21 (87-66) περίπου 3.5 λεπτά πριν τη λήξη.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε μια άνετη νίκη με 93-68 επί του Λαυρίου, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Αρχική πεντάδα (ΠΑΟΚ): Φράνκε, Ράιλι, Καμπερίδης, Μαργαρίτης, Ρένφρο

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 57-32, 79-51, 93-68

 


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία