Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επανεκκίνηση για Μπράντονιτς

Δημοφιλή

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ανήκει στον ΠΑΟΚ εδώ και ενάμισι χρόνο-αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ράντνικ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο- ωστόσο φαίνεται ότι μόλις τώρα αρχίζει ουσιαστικά η θητεία του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο 22χρονος Βόσνιος αριστερός εξτρέμ μόλις που πρόλαβε να δώσει το στίγμα του την προηγούμενη σεζόν, όταν αγωνίστηκε τον περασμένο Απρίλιο σε δύο παιχνίδια (κόντρα σε Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου), πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ. Στη δεύτερη συμμετοχή του, ωστόσο, υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Όπως είχε χάσει νωρίτερα και το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στην Τούμπα (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21), συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, χωρίς, όμως, να κάνει κάποια συμμετοχή.

Πλέον ο Μπράντονιτς ακολουθεί την προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β΄. Αυτό που μένει είναι μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 να (απο)δείξει ότι καλώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επένδυσαν πάνω του με τη μεταγραφή από τη Ράντνικ και ότι στην πορεία του χρόνου θα καταφέρει να κάνει το βήμα προς την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Η Φιορεντίνα προκρίθηκε και περιμένει…

Η ομάδα, που θα περάσει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, θα αναμετρήσει στα ημιτελικά του...

Στην ίδια κατηγορία