Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου, τον Εθνικό Πειραιώς, γνωρίζοντας την ήττα με 0-12. Έχοντας σημαντικές απώλειες, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε κατά βάση με τις νεαρότερες αθλήτριες του, προσπαθώντας να αποκομίσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση, έχοντας στο μυαλό του τις επόμενες κομβικές αγωνιστικές, οι οποίες θα κρίνουν κατά πολύ την θέση του στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας.

Το σύνολο του Χρύσας Χατζέλλη έχει ως στόχο την πρώτη οκτάδα, η οποία θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, και θα παλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 17:00, εκτός έδρας, κόντρα στη ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-2, 0-4, 0-2

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Χριστοφορίδου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου, Καλλία, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Χρηστάλα, Νιαρχάκου, Συκά-Λεριώτη, Φλώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία