Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

«Έντονη η αστυνομική δύναμη στο Σπλιτ»

Δημοφιλή

Με μια προπόνηση στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Κροατία, με τα τραγικά συμβάντα στην Αθήνα από την κάθοδο των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στο παιχνίδι. Τα όσα έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια έφεραν συναγερμό στις τάξεις της αστυνομίας της Κροατίας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα υπάρχει ενισχυμένη ασφάλεια, με την αστυνομία του Σπλιτ να έχει εκπονήσει το δικό της πλάνο για την αναμέτρηση.

Παράλληλα οι Κροάτες συνδέουν τα γεγονότα της Αθήνας, που είχαν ως τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο Σπλιτ, αλλά στην Τούμπα. Βέβαια, τα προηγούμενα χρόνια ο Δικέφαλος είχε επιλέξει σε αρκετές περιπτώσεις να ολοκληρώσει την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη, αφού η απόφαση είχε παρθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Αύριο (10/8), η Χάιντουκ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα τραγικά γεγονότα και τον θάνατο ενός Έλληνα οπαδού στην Αθήνα, αυτός ο αγώνας είναι υψηλού κινδύνου, παρότι δεν επιτρέπετε η μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Η τραγική κατάληξη των επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς της Ντιναμό και της ΑΕΚ στην Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν η δολοφονία του Έλληνα φιλάθλου Μιχάλη . Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό αναβλήθηκε, αλλά αύριο θα συναντηθούν δύο ομάδες από την Κροατία και την Ελλάδα.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ εξέπληξε τους πάντες, με μια απρόσμενη ενέργεια πριν το ματς. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (9/8) ο ΠΑΟΚ έκανε την προπόνηση του και τη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπα, και ακολούθως θα πετάξει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ με Σπλιτ.

Είναι σαφές ότι κατά την άφιξη της στο Σπλιτ η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φυλάσσεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο επεισοδίων. Ρεαλιστικά, οι Έλληνες δεν έχουν λόγο να φοβούνται αλλά μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην Αθήνα, ακολουθούν το παλιό ρητό «Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας». Έτσι αποφασίστηκε να μην προπονηθούν στο Πόλιουντ, πριν από το παιχνίδι με τη Χάιντουκ. Μάλιστα, το ίδιο είχε κάνει και η Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν».


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία