Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ενίσχυση ΠΑΟΚ με Βίγκαρς

Δημοφιλή

Βολεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε τη Δευτέρα η Μέγκαν Βίγκαρς. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Βρετανίδας πασαδόρου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στην πάσα. Η 29χρονη τη φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Πότσδαμ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μέγκαν Βίγκαρς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 31/01/1994, η Μέγκαν Βίγκαρς έχει ύψος 183cm και αγωνίζεται ως πασαδόρος.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από την Ολλανδία, παίζοντας για την Eurosped τη σεζόν 2011-12.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν το Πανεπιστήμιο του Southern Illinois, στο οποίο απέκτησε σημαντικές παραστάσεις, μένοντας εκεί μέχρι τα μισά της σεζόν 2016-17.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα εξάμηνο στην VK Kralovo Pole Brno από την Τσεχία, στην οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αποκομίζοντας παράλληλα και την πρώτη της εμπειρία από ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Challenge Cup.
Τη σεζόν 2017-18, δοκίμασε τη τύχη της στην Evreux Volley-Ball από τη Γαλλία, παίζοντας πλέον στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς αγωνίστηκε στη Ligue 1.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά (2018-19) τη βρήκε και πάλι στη Γαλλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Saint-Raphael Var Volley-Ball, με την οποία κατέκτησε το γαλλικό Κύπελλο, ενώ έφτασε και μέχρι τα προημιτελικά του CEV Women’s Cup.

Τη σεζόν 2019-20, αγωνίστηκε και πάλι στο γαλλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στη Saint-Raphael Var Volley-Ball, ωστόσο η αγωνιστική χρονιά “σημαδεύτηκε” από την πανδημία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία διετία στην ASPTT Mulhouse, στην οποία την πρώτη σεζόν (2020-21) κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ, ενώ αγωνίστηκε παράλληλα μέχρι τους “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το CEV Champions League. Στη δεύτερη σεζόν της στην ASPTT Mulhouse (2021-22) κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας, ενώ αγωνίστηκε και πάλι μέχρι τους “16” του CEV Champions League.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά, αγωνίστηκε στην γερμανική SC Potsdam, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ με την ομάδα της έφτασε παράλληλα μέχρι τους “8” του CEV Women’s Cup. Στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ολυμπιάδας Νεάπολης, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις της.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μέγκαν»!

Προηγούμενο άρθροTo PAOK Inside LIVE!
Επόμενο άρθροO ΠΑΟΚ θέλει Αζεβέδο


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚάρα φουλ για τελικό!

ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού θα είναι ο τελικός του Final 4 του πρωταθλήματος Κ15, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Μόνο που σε...

Στην ίδια κατηγορία