Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ενδιαφέρον από Ισπανία για τον Μπράντον Τόμας

Δημοφιλή

Οι καλές εμφανίσεις του Μπράντον Τόμας με τον ΠΑΟΚ από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «El Comercio» η Ρεάλ Οβιέδο βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με το όνομα του επιθετικού του Δικεφάλου να είναι ψηλά στη λίστα της.

«Βασικός στόχος της Ρεάλ Οβιέδο στην χειμερινή αγορά είναι ο Ισπανοβέλγος επιθετικός Τζόναθαν Ντουμπασίν, που αγωνίζεται στην Βασιλεία, ωστόσο δεν είναι ο μόνος επιθετικός που ενδιαφέρει την Οβιέδο. Η Ρεάλ Οβιέδο (σ. σ. βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας) ρώτησε επίσης για τον Μπράντον Τόμας που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και μπορεί να βοηθήσει και ως εξτρέμ», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Τόμας έχει συμβόλαιο με το ΠΑΟΚ, το οποίο είναι 1+1 και αφορά τις συμμετοχές, έχοντας ήδη πιάσει τον αριθμό που έχει τεθεί, οπότε το καλοκαίρι θα ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία των δύο πλευρών.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία