Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έμεινε στην ισοπαλία ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ Mαteco υποδέχτηκε στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας τους Θρακομακεδόνες, όπου παρ’ όλο που είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην αήττητη ομάδα (5 νίκες, 1 ισοπαλία) από την Αθήνα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος πήρε προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, όμως οι Θρακομακεδόνες απάντησαν λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Τσαπάρα. Οι «ασπρόμαυροι» ωστόσο δεν πτοήθηκαν και πήραν ξανά προβάδισμα με τον Αλέξανδρο Βασάρα στο πέμπτο λεπτό, με τον Κεφαλίδη στο 6′ να δίνει… αέρα δύο γκολ στον ΠΑΟΚ Mateco.

Το πρώτο μέρος είχε να προσφέρει άλλα δύο τέρματα, με τον Βασάρα στο 10ο λεπτό να ανεβάζει την διαφορά στα τρία τέρματα για το 4-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τους Θρακομακεδόνες να μειώνουν με πέναλτι του Γιαλίτση, με το 4-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θρακομακεδόνες μείωσαν σε 4-3 με τον Γκουτσιούδη στο 27ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ Mateco να διαμαρτύρεται έντονα και σωστά για πέναλτι στον Κεφαλίδη το οποίο δεν δόθηκε δευτερόλεπτα μετά. Στο 32′ ο Βασάρας από κοντά πέτυχε χατ-τρικ με σουτ από κοντά κάνοντας το 5-3, όμως στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης έκανε χέρι πάνω στην γραμμή, με τους διαιτητές να καταλογίζουν πέναλτι, δείχνοντας παράλληλα και την κόκκινη κάρτα.

Ο Γιαλίτσης εκτέλεσε το πέναλτι, με το οποίο ευστόχησε για το 5-4, ενώ σαν μην έφτανε αυτό στο 34′, ο Δικέφαλος έχασε και τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο με τραυματισμό. Στο 37′ ο Γιαλίτσης με έμμεσο φάουλ σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με 5-5, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, απέναντι στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Κεφαλίδης, Χαρπίδης, Λιώνης, Βασάρας, Αναστασιάδης, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Μπούφος, Τραπεζανλίδης, Λαμπριανίδης, Φωλτίδης.

ΠΑΟΚ Mateco – Θρακομακεδόνες: 5-5

Τα γκολ: Παπαδόπουλος 2′, Βασάρας 5′, 10′, 32′ Κεφαλίδης 6′ – Τσαπάρας 3′, Γιαλίτσης 19′ (πεν.), 32, 37′, (πεν.) Γκουτσιούδης 27′

Ημίχρονο: 4-2

Κόκκινη κάρτα: Βασάρας 32′


Τελευταία νέα

Ο επιδραστικός Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των play out πυροδότησε την «βόμβα» με την απόκτηση του σταρ του ΝΒΑ,...

Στην ίδια κατηγορία