Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έμεινε στην ισοπαλία η Μπριζ (videos)

Δημοφιλή

Πραγματικό ντέρμπι, με το… VAR σε πρώτο πλάνο ήταν αυτό της Σερκλ Μπριζ με την, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του Conference League, Κλαμπ να αναδεικνύονται ισόπαλες στην κοινή τους έδρα, για την πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος Βελγίου.

Το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους τυπικά γηπεδούχους της Σερκλ να προηγούνται με έναν επεισοδιακό τρόπο. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ούτκους έκανε την προβολή, για να στείλει τη μπάλα προς την εστία, με τον Ντένκει να πετάγεται στην πορεία της για να τη στείλει τελικά στα δίχτυα, στο 32′ Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ σε μια εξαιρετικά οριακή φάση, που εξετάστηκε για πέντε λεπτά από το VAR, μέχρι τελικά να μετρήσει.

Το γκολ αυτό έδειξε να «ξυπνά» την ομάδα της Μπριζ, στην πρώτη της αναμέτρηση υπό τις οδηγίες του Νίκι Χάγιεν. Μια φάση διαρκείας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το γκολ για την Κλαμπ Μπριζ. Μετά από ένα γύρισμα του Τιάγκο από τα δεξιά, και διπλή κόντρα, η μπάλα στρώθηκε στο Νούσα, που είδε το σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το γκολ εξετάστηκε, κι αυτό για αρκετή ώρα, με το VAR να βρίσκει οριακό οφσάιντ στον Τιάγκο, στην αρχή της φάσης, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, που σφυρίχθηκε στο…. 54′, λόγω των αρκετών καθυστερήσεων. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της Κλαμπ Μπριζ ήταν εντελώς διαφορετική, Από το πρώτο λεπτό πίεσε κι έψαξε την ισοφάριση, δοκίμασε τα πάντα, αλλά είδε την τύχη σε περισσότερες από τέσσερις περιπτώσεις να της γυρνά την πλάτη.

Πιο συγκεκριμένα, καλύτερος της παίκτης σήμερα, Νούσα, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι μέχρι το 51′, ενώ το δοκάρι σταμάτησε λίγο αργότερα και τον Σκοβ- Όλσεν. Τελικά, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατάφερε να σώσει την ισοπαλία σε ένα ματς που στράβωνε με τον Σκοβ- Όλσεν στο 83′, και παρά την πίεση, δεν βρήκε το γκολ της ανατροπής, με αποτέλεσμα να μένει 1-1 μέχρι το φινάλε.

Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ της αναμέτρησης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία