Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έμαθαν πρόγραμμα οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες

Δημοφιλή

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της Women’s Football League, με την συμμετοχή και του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ Morris. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Ο Δικέφαλος, ξεκινάει το… ταξίδι του στο νέο πρωτάθλημα από την έδρα του, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα:

1η αγωνιστική-8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΛ 1964

2η αγωνιστική-9η αγωνιστική

Καστοριά-ΠΑΟΚ Morris

3η αγωνιστική-10η αγωνιστική

Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris

4η αγωνιστική-11η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris-Άρης Θεσσαλονίκης

5η αγωνιστική-12η αγωνιστική

Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Morris

6η αγωνιστική-13η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας

7η αγωνιστική-14η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris-ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα

Ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος:

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) Φάσεις: Η Α΄ Φάση θα είναι η κύρια περίοδος του πρωταθλήματος και η Β΄ Φάση θα είναι αγώνες σε έναν (01) Όμιλο play – off. Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων της Α΄ Φάσης και την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η, 2η και 3η θέση στην Τελική Βαθμολογική Κατάταξη της κύριας περιόδου, σε κάθε έναν από τους δύο Ομίλους που θα απαρτίζουν την Α΄ κατηγορία, θα αγωνιστούν σε αγώνες play – off σε έναν (01) Όμιλο, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Α΄ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της κύριας περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν αγώνες play – off σε έναν (01) Όμιλο, με τους εξής όρους:

α. Στους αγώνες play – off θα πάρουν μέρος έξι (06) ομάδες και συγκεκριμένα αυτές οι οποίες θα καταλάβουν την 1η, 2η και 3η θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη της κύριας περιόδου σε κάθε έναν Όμιλο της Α΄ κατηγορίας, δηλαδή τρεις (03) ομάδες από τον 1ο και τρεις (03) από το 2ο Όμιλο.

β. Θα μεταφερθεί η τελική βαθμολογία της βαθμολογικής κατάταξης της κύριας περιόδου (Α΄ Φάση) κάθε ομάδας από την οποία, θα αφαιρεθεί η συγκομιδή των βαθμών, που θα έχει συγκεντρώσει με τις δύο (2) ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο (2) τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του Ομίλου (7η και 8η) στον οποίο συμμετείχε.

γ. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας) μετά από κλήρωση των ομάδων του ενός ομίλου με αυτές του άλλου, σύνολο έξι (6) αγώνες σε έξι (6) αγωνιστικές ημέρες. Δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι ομάδες οι οποίες στην κανονική περίοδο ανήκαν στον ίδιο όμιλο.

δ. Η πρώτη Ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του Ομίλου των αγώνων της Β΄ Φάσης (play – off), θα ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

*Για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν (01) Όμιλο, τον οποίον θα απαρτίζουν δέκα τέσσερις (14) ομάδες.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία