Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελληνικό ενδιαφέρον για Λύρατζη!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως έχει βγει στην αγορά για να βρει ποδοσφαιριστή για την θέση του δεξιού μπακ.

Θυμίζουμε, πως στην θέση αυτή υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Ζόαν Σάστρε, ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Λευτέρης Λύρατζης.

Με δεδομένο πως θα αποκτηθεί ακόμη ένας δεξιός μπακ, γίνεται εύκολα κατανοητό πως τα περιθώρια στενεύουν για τον Λευτέρη Λύρατζη, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Ο 23χρονος μπακ του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί μόλις 17 λεπτά την φετινή σεζόν, στη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στην Κηφισιά με 2-1, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στις 27 Αυγούστου.

Από τότε δεν έχει πάρει άλλο χρόνο συμμετοχής και όπως είναι λογικό υπάρχουν σκέψεις και στους επιτελείς του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να δοθεί δανεικός στο επόμενο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από δύο ομάδες της Super League και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.


Τελευταία νέα

Ο Μίχελ στοχεύει στην Ευρωβουλή!

Πλώρη για το ευρωκοινοβούλιο έβαλε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του...

Στην ίδια κατηγορία