Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκτός προπόνησης ο Τσαούσης

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τον Μάριο Τσαούση να μένει εκτός προπόνησης την Παρασκευή, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτός παραμένει και ο Ζοάν Σάστρε, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, μετά την κάκωση στον έσω πλάγιο, που υπέστη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Όσο οι μέρες περνούν και το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ πλησιάζει, οι προπονήσεις επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στις αναμετρήσεις με την ομάδα από το Ισραήλ.

Η Παρασκευή (21.07) ήταν ημέρα τακτικής. Οι παίκτες αρχικά πέρασαν από μερικές διαδρομές με μπάλα και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής δύο ομάδων με τζόκερ, με στόχο την διάσπαση οργανωμένης άμυνας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δουλεύει στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε δίτερμα στο μισό γήπεδο, υψηλής έντασης.

Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπόνησης λόγω ίωσης έμεινε ο Μάριος Τσαούσης.

Το Σάββατο (22.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία