Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Έκονγκ-Νιγηρία «καθάρισαν» το Καμερούν

Δημοφιλή

Η Νιγηρία πήρε με 2-0 το ντέρμπι κόντρα στο Καμερούν και θα παίξει στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα με την Ανγκόλα Βασικός και αρχηγός με τους νικητές ο Εκόνγκ!

Ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που είχε με τον Νιγηριανό στόπερ να ξεκινά στην ενδεκάδα και να έχει επιβλητική παρουσία στο γήπεδο.

Οι «Σούπερ αετοί» και τα «Αδάμαστα Λιοντάρια» είχαν αναμετρηθεί τρεις φορές στον τελικό του Κόπα Άφρικα και το Καμερούν πάντα ήταν αυτό που χαμογελούσε (1984, 1988 και 2000).

Αυτή τη φορά η Νιγηρία που είχε βασικό στόπερ τον άσο του ΠΑΟΚ Τροστ Εκόνγκ (90λεπτο), πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Ανγκόλα.

Για τους ηττημένους ο στόπερ της ΑΕΚ Άρολντ Μουκουντί έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς. Πρωταγωνιστής για τους «Σούπερ Αετούς» ήταν ο επιθετικός της Αταλάντα Λούκμαν. Στο 36’ έκανε το 1-0 με πλασέ από κοντά και στο 90’ από ασίστ του Μπάσεϊ σημείωσε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη-πρόκριση για τη Νιγηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xαμένη για ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη στους τελικούς χάντμπολ

Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νέα Ιωνία με 29-19. Mέχρι το...

Στην ίδια κατηγορία