Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έκονγκ: «Να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

O Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία και μετά την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ, μίλησε για την απόφασή του να έρθει στον Δικέφαλο, αλλά και τις πρώτες του παραστάσεις από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Νιγηριανός στόπερ, αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει, τα πρότυπα με τα οποία μεγάλωσε, αλλά και με το ποιους μίλησε πριν πάρει την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και περνάω χρόνο με την ομάδα και ξεκίνησα προπονήσεις. Ήταν μια καλή προπόνηση είδα πολύ ποιότητα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Είδα πολλά video, οι οπαδοί έχουν πολύ μεγάλο πάθος για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω στην Ευρώπη, η φιλοδοξία μου είναι ίδια με αυτή του ΠΑΟΚ. Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη και τον κόουτς μου έδωσαν θετική εντύπωση και είπα στον ατζέντη μου ότι θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: «Είμαι 29, είμαι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας μου, έχω παίξει σε διάφορες ομάδες, ο προπονητής ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από εμένα.

Το πρώτο πράγμα είναι να τους γνωρίσω όλους και να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού. Ο στόχος μου είναι να είμαι ηγέτης στην ομάδα, έχουμε παίκτες με εμπειρία, αλλά και αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς, που θα ήθελα πολύ να τους βοηθήσω».

Για το αν ρώτησε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ: «Είχα συζήτηση με τον Μπίσεσβαρ. Μου είπε ότι είναι φανταστικά, είναι πολύ χαρούμενος για τα όσα έζησε εδώ. Μίλησα και με τον Άκπομ που μου μίλησε πολύ θετικά με την ομάδα.

Μίλησε και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, που τώρα είναι στην λάθος ομάδας, αλλά μου είπε πολλά θετικά για την ομάδα και όλα αυτά έκαναν ευκολότερη την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για τα πρότυπά του: «Σίγουρα μεγάλωσα βλέποντας κεντρικούς αμυντικούς, όπως ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Βινσέν Κομπανί και ο Ταρίμπο Γουέστ, τους θαυμάζω όλους αυτούς, αλλά εγώ έχω την δική μου προσωπικότητα και τα δικά μου χαρακτηριστικά στο γήπεδο».


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία