Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έκονγκ: «Είμαστε εδώ, δε φεύγουμε» (video)

Δημοφιλή

Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα τίθενται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου για αυτό το χρονικό διάστημα δεδομένου πως αμφότεροι δηλώνουν το παρών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στο AFCON. Στην παρούσα φάση, η Νιγηρία μετράει μία ισοπαλία και μία νίκη ενώ η Τανζανία μία ήττα με παιχνίδι λιγότερο, με την πρώτη να αναδεικνύει τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστή.

Πιο συγκεκριμένα, οι Super Eagles τέθηκαν αντιμέτωποι με την Ακτή Ελεφαντοστού σε έναν πρόωρο επί της ουσίας «τελικό» το απόγευμα της Πέμπτης (18/1, 19:00) δεδομένης της ισοπαλίας που απέσπασαν με την Ισημερινή Γουινέα προ λίγων ημερών, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να προσυπογραφεί τη νίκη κατόπιν εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι! Αγωνιζόμενος σε ολόκληρο το 90λεπτο ο αφρικανός στόπερ τοποθέτησε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του στο 55΄ λαμβάνοντας για δεύτερη διαδοχική φορά φανέλα βασικού, προχωρώντας και σε ανάρτηση στα social media.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στο Facebook από τα στιγμιότυπα που απομόνωσε καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη διοργανώτρια ομάδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «είμαστε εδώ, δεν αποχαιρετούμε κανέναν»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος εποχής στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» ο Λούκα Μόντριτς δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, καθώς...

Στην ίδια κατηγορία