Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εκμεταλλεύεται την διακοπή ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δεν θα υπάρχει δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Super League, καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο ρέφερι του ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός, Τάσος Παπαπέτρου. Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς έπεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ελσίνκι (14/12, 19:45) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υπό άλλες συνθήκες θα ξεκινούσε άμεσα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος, έφερε… ρεπό για τους «ασπρόμαυρους». Το προπονητικό τιμ αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες σήμερα (8/12) κι έτσι η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο (9/12), ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ελσίνκι.

Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον θα υπάρχει στην αυριανή προπόνηση, καθώς στο πρόσφατο ματς με τον ΝΠΣ Βόλο αρκετοί παίκτες βρέθηκαν στα «πιτς». Ειδικότερα, εκτός αποστολής είχαν μείνει οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Ράχμαν Μπάμπα. Οι δύο πρώτοι είχαν ακολουθήσει προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκανέζος ακραίος μπακ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.


Τελευταία νέα

«Σείεται» ο Λευκός Πύργος: «Να΄τοι οι πρωταθλητές!»

Ιστορικές στιγμές ζει η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά την Τούμπα, όπου πάνω από 40.000...

Στην ίδια κατηγορία