Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έκλεψαν τον Νάρεϊ!

Δημοφιλή

Θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Κάλεντ Νάρει. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που βρισκόταν μαζί με την αποστολή στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενημερώθηκε από γείτονες ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης.

Αμέσως ο Νάρει ενημέρωσε τους επιτελείς της ΠΑΕ που κινητοποίησαν τις δυνάμεις του τοπικού αστυνομικού τμήματος και ακολουθήθηκε η διαδικασία που ακολουθείται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Όταν έφτασαν τα περιπολικά οι δράστες είχαν ήδη εγκαταλείψει το χώρο.

Από την έρευνα που έγινε και την κατάθεση που έδωσε ο Νάρει προκύπτει ότι οι θρασύτατοι ληστές, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας. Το ευχάριστο είναι πως κατά την διάρκεια της ληστείας, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, απουσίαζε από το σπίτι.

Παρά την ψυχρολουσία και το σοκ που προκαλούν ανάλογα γεγονότα, ο Νάρει αγωνίστηκε –όπως όλοι γνωρίζουμε- κανονικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι το δεύτερο περιστατικό καθώς πέρσι, θύμα ληστείας είχε πέσει ο Στέφαν Σβαμπ με παρόμοιο τρόπο.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία