Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Έκλεισε Βραζιλιάνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την Barbara Brocardo Buratto για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Barbara Brocardo Buratto για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η αθλήτρια, η οποία γεννήθηκε στις 08/01/1991, με προέλευση από την Βραζιλία, αγωνίζεται στην περιφέρεια.

Η Barbara Brocardo Buratto, έχει αγωνιστεί στη βραζιλιάνικη Metodista São Bernardo, στην τουρκική Ardesem Gsk, στην πολωνική Pogon Szczecin, καθώς και στην Unip São Bernardo στη Βραζιλία.

Μετά την σύναψη του συμβολαίου, η αθλήτρια, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Μετά την πανδημία του COVID-19, το χάντμπολ δεν επέστρεψε στην κανονικότητα αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να αποφασίσω να μετακομίσω σε ομάδα της Ευρώπης. Είχα αρκετές προτάσεις, ωστόσο ενθουσιάστηκα με την προοπτική να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και να μείνω σε μία τόσο όμορφη χώρα, όπως η Ελλάδα. Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά και να σκοράρω πολλά γκολ! Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Τελευταία νέα

Και επίσημα στην Φαμαλικάο ο Μιχάι

Παίκτης της Φαμαλικάο με κάθε επισημότητα είναι ο Ενέα Μιχάι ο οποίος αποτελεί παρελθόν και τυπικά από τον ΠΑΟΚ. Επίσημη...

Στην ίδια κατηγορία