Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έκλεισε την σεζόν με… τρίποντο!

Δημοφιλή

Το Σάββατο (20/5) το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο της Τούμπας επί του ΟΦΗ με 3-1, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και στο 18ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Η Μήτκου έβγαλε μία σέντρα και η Ακίντα με καρφωτή κεφαλιά, έγραψε το 1-0.

Μόλις εννέα λεπτά αργότερα, οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Η Μήτκου εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά και η Γκούνη με το Κεφάλι έκανε το 2-0 για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 36′ βρήκε και τρίτο γκολ. Η Μήτκου με μία τρομερή 30άρα μπαλιά βρήκε την Μπασούρη αυτή γύρισε την μπάλα και η Ακίντα με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία και έκανε το 3-0.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχες έμειναν με παίκτρια λιγότερη, αφού η Νικολέτα Καλέση αντίκρισε… τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΟΦΗ μείωσε το σκορ. Έπειτα από λάθος της Χατζηχαριστού, η Ριμπάνσκα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία