Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Εκανε τη δουλειά

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του κυπέλλου μετά τη νίκη του με 2-0 στην έδρα της Καλαμάτας.

Στο 27΄ ο Ολιβέιρα έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, αξιοποιώντας το πέναλτι, που καταλογίστηκε μετά την ανατροπή του Κωνσταντέλια.

Η Καλαμάτα «άγγιξε» την ισοφάριση στο 43΄, όταν ο Μπακαγιόκο βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά λογάριασε χωρίς τον Κοτάρσκι, που πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση, σώζοντας την εστία του.

Στο 77΄ έγινε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους μετά από συνεργασία δύο παικτών, που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές. Ο Μουργκ έδωσε στον Μπράντον Τόμας κι ο τελευταίος διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ.

Καλαμάτα: Ζόνας Μέντες, Μαβινγκά (Άλβες 86′), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος (Μπενίτεθ 86′), Καραγκούνης, Μοσέρ (Τάτος 69’), Ρόβας (Τριανταφυλλάκης 86′), Αρναρέλλης (Βασιλόγιαννης 73’).

ΠΑΟΚ: Kοτάρσκι, Ράφα, Νάσμπεργκ (Κουλιεράκης 58’), Κάργας, Σάστρε (Βιεϊρίνια 75’), Φ. Σοάρες (Σβαμπ 65’), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (Μουργκ 65’), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (Τόμας 75’).

 

 


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία