Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Είναι θέμα ψυχολογίας…»

Δημοφιλή

Ο Ελ Καντουρί προσπάθησε να δώσει κάποια εξήγηση για τους χαμένους βαθμούς του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.

«Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν ήταν εξαιρετικό ματς, αλλά κάναμε τη δύσκολη δουλειά, δηλαδή να σκοράρουμε. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου” δήλωσε ο Μαροκινός, και συνέχισε: “Θεωρώ ότι το ζήτημα είναι ψυχολογικό, το ίδιο συνέβη στο ματς με τον ΟΦΗ, και με τον Ατρόμητο, αν και εκεί βρήκαμε το γκολ της νίκης. Πρέπει να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, προκειμένου να μη συμβεί αυτό ξανά».

Για το πως μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση; «Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως και το κάνουμε. Αυτό είναι το αντίδοτο. Και στα τρία παιχνίδια που δεν κερδίζαμε, είχαμε αρχικά το σκορ υπέρ μας. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι το ψυχολογικό κομμάτι».

Αν υπάρχει κάτι που να του δίνει αισιοδοξία: «Υπάρχει, ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Πραγματικά δίνουμε τα πάντα από εβδομάδα και σε εβδομάδα, αυτό κάναμε ακόμα και σήμερα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Από παιχνίδια που δεν κερδίζεις υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθεις. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Γιατί αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που αξίζαμε».

 


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία