Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έγραψε ιστορία ο Ζίβκοβιτς!

Δημοφιλή

Με τα γκολ των Τόμας Κεντζιόρα (55′) και Αντρίγια Ζίβκοβτς (73΄), ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από το «Deutsche Bank Park» και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League. Με το τέρμα του κόντρα στην Άιντραχτ, ο Σέρβος μεσοεπιθετικος έφτασε τα 11 γκολ με τον Δικέφαλο και 12 σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έχοντας συνάμα μοιράσει και τρεις ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή του η επίδοση στην Ευρώπη, τον καθιστά πρώτο σκόρερ της ομάδας ανάμεσα στους ξένους παίκτες, ξεπερνώντας τον προηγούμενο κάτοχο του τίτλου, Ρόμπερτ Μακ, που είχε σημειώσει 11 γκολ.

Συν τοις άλλοις, τα φετινά νούμερα του 27χρονου μεσεπιθετικού του δίνουν την τρίτη θέση στη συνολική λίστα των σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη δεδομένου πως στη λίστα ως πρώτος φιγουράρει ο Στέφανος Αθανασιάδης με 20 γκολ, ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με 14: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι και 3ος συνολικά, πίσω από Αθανασιάδη (20) και Σαλπιγγίδη (14)» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά το soccerbase.gr.


Τελευταία νέα

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου στο «Σπίτι του...

Στην ίδια κατηγορία