Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Έγραψε ιστορία ο Λουτσέσκου!

Δημοφιλή

Ιστορία έγραψε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς μετά το εμφατικό 3-0 απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ, έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που σε αφιέρωμα της παρουσιάζει τα κατορθώματα του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Τη νύχτα της 17ης Αυγούστου του 2023 ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου. Ένα ακόμη milestone στο πλούσιο παλμαρέ του, μέχρι το επόμενο.

O General με τη νίκη επί της Χάιντουκ Σπλιτ έφτασε τις 122 ως προπονητής του Δικεφάλου και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός χρειάστηκε 12 παιχνίδια λιγότερα για να φτάσει στην κορυφή.

Ο συνολικός απολογισμός του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο εξής:

202 αγώνες
122 νίκες
41 ισοπαλίες
39 ήττες
Πρωταθλητής 2017-18 εντός γηπέδου
Αήττητος πρωταθλητής 2018-19
Κυπελλούχος Ελλάδας 2017-18, 2018-19

Ο General είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της ομάδας που κατέκτησε νταμπλ, έχει τους περισσότερους τίτλους, ενώ έφτασε με τον Δικέφαλο και στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πετυχαίνοντας οκτώ ευρωπαϊκές νίκες σε μία σεζόν, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες σε Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη, χρειάζεται 11 νίκες στο πρωτάθλημα για να ξεπεράσει τον Άγγελο Αναστασιάδη και να κατακτήσει μία ακόμα κορυφή, ενώ στους επόμενους 13 αγώνες θα γίνει κι ο τεχνικός που κάθισε τις περισσότερες φορές στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ!».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)


Τελευταία νέα

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League χάρη σε γκολ του Ελ Καμπί στο 116΄. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές...

Στην ίδια κατηγορία