Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Εγώ έπρεπε να πάρω τη Χρυσή Μπάλα και όχι ο Μέσι»

Δημοφιλή

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2019, έχοντας αφήσει το στίγμα του στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά γενικότερα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Τη σεζόν 2009-10 ο Ολλανδός έφτασε αρκετά κοντά στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, αλλά τελικά ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που την πήρε.

Εκείνη τη χρονιά ο Σνάιντερ είχε πάρει το πρωτάθλημα της Ιταλίας, το Κύπελλο και το Champions League. Ενώ με την Εθνική Ολλανδίας έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ, όπου έχασε με 1-0 από την Ισπανία στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Μιλώντας στο αιγυπτιακό κανάλι, Alhayah TV, ο Ολλανδός έκανε παράπονα για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας το 2010. Συγκεκριμένα ανέφερε πως αδικήθηκε, αλλά δεν είναι ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί πάρα πολύ με αυτό.

«Ήταν λίγο άδικο που δεν πήρε τη Χρυσή Μπάλα το 2010 και την πήρε ο Μέσι. Ωστόσο δεν είμαι ο άνθρωπος που δεν θα κλάψει γι’ αυτό. Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα ατομικό βραβείο και προτιμώ να κατακτώ τρόπαια. Αν είχα την επιλογή ανάμεσα στο Champions League και τη Χρυσή Μπάλα, θα επέλεγε το πρώτο που το κατέκτησα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε για το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τον τελικό του Μουντιάλ του 2010, υποστηρίζοντας πως άξιζαν να κερδίσουν, αλλά η Ισπανία ήταν τρομερή και τους εξέπληξε. «Αξίζαμε να κερδίσουμε το 2010 απέναντι στην Ισπανία, αλλά εκείνοι ήταν τρομεροί και μας εξέπληξαν. Το να φτάνεις στον τελικό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα που ονειρεύτηκα και είμαι ακόμα αρκετά στεναχωρημένος που έχασα αυτόν τον τίτλο», είπε στη συνέχεια.


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία