Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Έχουμε πολλές ελπίδες, για να πάμε στον επόμενο γύρο»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo», μίλησε ο Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο Team Manager της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Final-8 αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το Final-8:

«Σίγουρα είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα. Ελπίζω να πάει καλά και να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια, γιατί είναι κάτι το οποίο αποκτάει και ενδιαφέρον, μπαίνει σε μια λογική νοκ-άουτ αγώνων και δίνει την ευκαιρία και στις οκτώ ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Mateco:

«Τώρα θα κάνουμε την τελευταία μας προπόνηση στη Θεσσαλονίκη. Αύριο θα ταξιδέψουμε στο Ηράκλειο, για να κάνουμε μια προπόνηση και εκεί στο γήπεδο που θα γίνει το Final-8. Η ομάδα μετά τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θεωρώ πως αν οι παίκτες ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή, πιστεύω ότι έχουμε πολλές ελπίδες, για να πάμε στον επόμενο γύρο».

Για το ότι σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ Mateco αποφεύγει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση:

«Από την μία όλοι λένε πως εντάξει μέχρι τον τελικό ο ΠΑΟΚ δεν θα πέσει πάνω στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη και το Περιστέρι και η ΑΕΚ, που πάνω κάτω είναι στα ίδια με εμάς, είναι πολύ καλές ομάδες, ανταγωνιστικές και όπως είπα και πριν όλες οι ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Θεωρώ όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων, θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα με το Περιστέρι και από εκεί και πέρα να σταματήσουμε κάποιους καλούς παίκτες που έχει το Περιστέρι, για να μπορέσουμε μετά και εμείς να βάλουμε κάποιους πόντους στην επίθεση».

Για τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός πως είναι πολλά τα χρόνια από τον τελευταίο τίτλο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα για έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλά τα χρόνια και ξέρουμε και εμείς πόσο διψασμένος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος όταν ανέλαβε την ομάδα είχε πει πως πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση, δεν είχε υποσχεθεί τίτλους.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, να μπορούμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε και παράλληλα να ξεχρεώνουμε και την ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

Τώρα αν μπορέσουμε να πάμε και σε έναν τελικό, να έρθει ο κόσμος στο Ηράκλειο, όσοι μπορούν και να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε».

Για τα δεδομένα που υπάρχουν με τον κόσμο των ομάδων στο Final-8:

«Η ΕΟΚ τα έχει κάνει πολύ περιορισμένα τα πράγματα. Δηλαδή για να πάρει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να έχει ΑΜΚΑ αθλητή, μητρώο αθλητή και απ’ όσο ξέρω είναι πολύ δύσκολο για να έρθουν.

Δεν αφήνουν μετακινήσεις οργανωμένων φιλάθλων, δεν επιτρέπουν τίποτα. Από την μία επειδή ξέρουμε τι μπορεί να γίνει αν βρεθούν όλοι οι οπαδοί μαζί είναι καλό, αλλά από την άλλη είναι κακό για τις ομάδες που θέλουν την υποστήριξη του κόσμου και όλα αυτά να τους έχουνε δίπλα τους.

Οπότε θεωρώ έτσι όπως έχει γίνει, ότι θα έχει πολλά παιδάκια και με κάποιες συγκεκριμένες προσκλήσεις».


Τελευταία νέα

Το αντίο του ΠΑΟΚ στον Κούλη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για...

Στην ίδια κατηγορία