Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έχει ακόμα δρόμο ο Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς παραμένει στα… πιτς, με τον Σλοβένο χαφ του ΠΑΟΚ να ακολουθεί το ειδικό ατομικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ.

Ο έμπειρος χαφ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν θέλουν να ρισκάρουν σε καμία περίπτωση, για αυτό και ο Κούρτιτς συνεχίζει να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ενδεχομένως να χρειάζονταν ένας μήνας για την επιστροφή του Σλοβένου χαφ, ωστόσο το γόνατό του δεν ανταποκρίθηκε στη συντηρητική αγωγή, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ δεν αποκλείει και την χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αφού θέλουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί το γόνατο του έμπειρου χαφ το επόμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Γιάσμιν Κούρτιτς θα αργήσει, αφού στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο με τον έμπειρο χαφ και να τον πιέσουν για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Όπως γίνεται κατανοητό, υπάρχουν πιθανότητες ο Σλοβένος χαφ να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου είναι αυξημένες.


Τελευταία νέα

Ο κόσμος ψήφισε Κουλιεράκη!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε από το «ασπρόμαυρο» κοινό ως MVP Μαρτίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τη φετινή...

Στην ίδια κατηγορία