Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έχασε από την ΑΕΚ τους πρώτους του βαθμούς για φέτος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 20ή αγωνιστική της Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με την οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2, παρ’ όλο που στο 10′ ήταν ήδη μπροστά με 0-2. Ο Δικέφαλος και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής της Μαρκέλλας Κοσκερίδου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53ο λεπτό.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ Morris να παίρνει προβάδισμα στο 8′, καθώς η Μήτκου σέντραρε στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην Γιαννακά, η οποία βρήκε με ωραία πάσα την Ακίντα, η οποία με συρτό σουτ έκανε το 0-1. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο γκολ, ήρθε και δεύτερο για τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες, με την Βαρδαλή να κάνει μια σέντρα σουτ, η Χατζηχαριστού αιφνιδιάστηκε, έχασε τον έλεγχο της φάσης και η Ακίντα με κοντινή προβολή έκανε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ Morris στο 10ο λεπτό.

Στο 18′, η Γιαννακά με ωραία σέντρα μέσα από την περιοχή βρήκε την Χέλμβαλ, η οποία έκανε την καρφωτή κεφαλιά όμως η Χατζηχαριστού απέκρουσε με πολύ μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ. Και ενώ ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, λίγο μετά το 30′ οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη άρχισαν να ρίχνουν την απόδοσή τους, με την ΑΕΚ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει να βρίσκει γκολ, με κεφαλιά της Βέρα στο 44′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Τζουτζουράκη με το 1-2 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50ό λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris είχε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με την Γιαννακά να κάνει ωραία σέντρα από τα δεξιά, όμως η καρφωτή κεφαλιά της Βαρδαλή αποκρούστηκε με υπερένταση από την Χατζηχαριστού. Και αφού δεν έγινε το 1-3, στο 53′ ο Δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτριες, καθώς η Κοσκερίδου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μπεκιάρη.

Μάλιστα, στο 72′ η ΑΕΚ έφτασε και στην ισοφάριση, καθώς η Χατζηνικολάου βρέθηκε σε θέση βολής στα όρια της περιοχής του ΠΑΟΚ Morris και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της Νίχαους. Στο 88ο λεπτό οι γηπεδούχες έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, όμως το σουτ της Τριβυζάκη μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε από την Νίχαους. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα που σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 16:00, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε εκτός έδρας παιχνίδι, στον τελικό του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Morris: 2-2

Ημίχρονο: 1-2

Τα γκολ: Βέρα 44′, Χατζηνικολάου 72′ – Ακίντα 8′, 10′

Κόκκινη κάρτα: Κοσκερίδου 53′

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Μήτκου, Γκούνη, Φεραντάνς, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Ακίντα (89′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά, Χέλμβαλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαμός στο Τρουά – Βαλενσιέν: Παίκτες πέταξαν φωτοβολίδες στην εξέδρα (video)

Ο κακός χάμος έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρουά με αντίπαλο τη Βαλενσιέν για την 36η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία