Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δύο τελευταία παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

H «έξοδος» στις Σέρρες και η λευκή ισοπαλία με τον πρωταθλητή του ομίλου, Πανσερραϊκό, ήταν η τελευταία φετινή για τον ΠΑΟΚ Β, που μπαίνει στην τελική ευθεία της δεύτερης σεζόν του στη Super League 2. Οι «ασπρόμαυροι» του Πάμπλο Γκαρσία έχουν πλέον μπροστά τους δύο μόλις αναμετρήσεις, πριν από το φινάλε της χρονιάς, με στόχο να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Πιο συγκεκριμένα, για την 29η αγωνιστική ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, στο… ντέρμπι των Β’ ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι «ασπρόμαυροι» είχαν στήσει… πάρτι στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με το εμφατικό 1-4. Στην αυλαία του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Β θα αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο, αυτό της Ευκαρπίας, αλλά ως… φιλοξενούμενος, αφού θα αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα βρισκόμαστε εν αναμονή του ορισμού των παιχνιδιών από τη διοργανώτρια αρχή. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα διεξαχθούν τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα (10-11/6, 17-18/6).


Τελευταία νέα

Ο κόσμος ψήφισε Κουλιεράκη!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε από το «ασπρόμαυρο» κοινό ως MVP Μαρτίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τη φετινή...

Στην ίδια κατηγορία