Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δύο νίκες και βγαίνει σίγουρα 3ος

Δημοφιλή

Τα πράγματα είναι απλά για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει την 3η θέση, όντας υποχρεωμένος να νικήσει σήμερα στο Βόλο και την ερχόμενη Κυριακή τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, χωρίς να τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο το τι αποτέλεσμα θα φέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος θ’ αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο το βαθμολογικά αδιάφορο Βόλο, που, όμως, μη έχοντας να χάσει και τίποτα, θα παίξει απελευθερωμένος από κάθε άγχος. Αυτό που έχει να κάνει η ομάδα του Λουτσέσκου είναι να επιβάλλει την ανωτερότητά της, να πάρει το τρίποντο και από την Τρίτη να αρχίσει να προετοιμάζεται για τον «τελικό» της 3ης θέσης απέναντι στον Ολυμπιακό, που μπορεί να της δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει για αυτό τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, βέβαια, της σειράς των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί με ελλείψεις. Οι Ινγκασον, Σάστρε, Τάισον, Αουγκούστο και Ολιβέιρα, όπως, φυσικά, κι ο Νάρεϊ δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Βόλο.

*Διαιτητής του αγώνα στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και διαιτητής VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία