Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δύο νέα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β έδειξε ότι η ήττα από τον Καμπανιακό τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν μια κακή παρένθεση, αφού επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ Β στην Ευκαρπία.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου συνεχίζει, όπως άλλωστε είναι ο ρόλος της, να εισάγει ποδοσφαιριστές των ακαδημιών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και ήδη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δύο έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στη Super League 2.

Πρώτος χρονικά ήταν ο Βασίλης Νικολακούλης. Ο 18χρονος πορτιέρε ανήκει στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» από το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20, και μετά από ένα μικρό… διάλλειμα στην Ξάνθη επέστρεψε για να γίνει βασικό μέλος της Κ19 του Δικεφάλου, μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Φέτος ανήκει στην ομάδα των τερματοφυλάκων και του ΠΑΟΚ Β και μάλιστα στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό ήρθε η ώρα για την επαγγελματική «πρώτη» του με τον Δικέφαλο στο στήθος, με τον τερματοφύλακα από τη Λάρισα να ξεκινά βασικός. Μάλιστα, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Κ19 ήταν αυτός που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Πέτρου Τσιαπακίδη.

Πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να ξεχωρίζουν την ευχέρεια του με τη μπάλα στα πόδια, θεωρώντας πως έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης.

Το δεύτερο και πιο πρόσφατο ντεμπούτο ήταν για ένα… γνωστό όνομα. Ο «βενιαμίν» (γεννημένος το 2006), Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, και συνεργάτη του Πάμπλο Γκαρσία σε ΠΑΟΚ Β και Πανσερραϊκό, Μίροσλαβ, πριν καλά καλά κλείσει τα 18 του χρόνια, πήρε την ευκαιρία στη Super League 2.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος στην «καρτέλα» του ο, διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πολωνίας είναι ένας «αριστεροπόδαρος μέσος, δυναμικός, καλός χειριστής της μπάλας και με τα δύο πόδια και εξαιρετικός αμυντικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι αριστούχος μαθητής, προωθήθηκε νωρίς στην Κ17, όπως και στην Κ19, είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17».

Το πλάνο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν να πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής και στη δεύτερη ομάδα, αλλά και στην Κ19, ούτως ώστε να κάνει ομαλά το επόμενο βήμα.

Έτσι, κόντρα στην ΑΕΚ Β πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, ενώ αποτελεί και ενεργό μέλος της Κ19, με συμμετοχές στα φετινά παιχνίδια με ΟΦΗ, Άρη και Παναθηναϊκό.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία