Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δύο «ασπρόμαυροι» στην Ελπίδων!

Δημοφιλή

Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία και την Λευκορωσία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο, να συμπεριλαμβάνει δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στις κλήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή από πλευράς του Δικεφάλου βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Παναγιώτης Παναγιώτου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας (24/03/2023, 17:00 «Γεώργιος Καμάρας») και της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/03/2023, 17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Η αναμέτρηση απέναντι στην Λευκορωσία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025 θα αποτελέσει το επίσημο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον γαλανόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Γκούμας, Μπαλωμένος, Τζολάκης, Παναγιώτου, Ασλανίδης, Τρούμπουλος, Τουρκοχωρίτης, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Μεταξάς, Κατσουλίδης, Κρυπαράκος, Σουρλής, Καραμάνης, Σαπουντζής, Λιάτσος, Κουρφαλίδης, Κοσίδης, Μπελεβώνης, Σοφιανός, Τζαβίδας, Ζουγλής, Κουτεντάκης, Τζόλης, Νιάρχος


Τελευταία νέα

Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά. Ο...

Στην ίδια κατηγορία