Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δοκιμές και αλλαγές στον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Έπειτα από μακρά περίοδο απαραίτητης ξεκούρασης, ο ΠΑΟΚ Β πάτησε γήπεδο.

Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε την Τρίτη 26 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μέχρι και τις 10 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για τον Βώλακα της Δράμας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Ανασύνταξη, λοιπόν, για την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου εν αναμονή -όχι μακρά ελπίζουμε αυτή τη σεζόν – της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, στο οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά ο ΠΑΟΚ Β.

Το τεχνικό επιτελείο παραμένει αυτούσιο, ενώ το ρόστερ φυσικά αλλάζει και εξελίσσεται με την είσοδο σε αυτό των νεότερων ποδοσφαιριστών του PAOK Academy.

Παραμένει προφανώς ο βασικός κορμός των μεγαλύτερων και έμπειρων παικτών, κάποιοι αποχώρησαν (Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Γαιτανίδης) άλλοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα ή παραχωρήθηκαν ως δανεικοί (Τζίμας), κάποιοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν και με τους γεννημένους το 2003 και το 2004 ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύονται χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στην προπόνηση υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν δεν βρίσκονταν στην οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου δοκιμάζει τέσσερις ποδοσφαιριστές χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα παραμείνουν κιόλας στο ρόστερ.


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία