Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ ο Αντρέας Πιερή

Δημοφιλή

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ αναζητούν τα επόμενα τους ταλέντα κι εκτός Ελλάδας, και στο πλαίσιο αυτό, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για λογαριασμό του Δικεφάλου, ο Κύπριος νεαρός μέσος, Αντρέας Πιέρη. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ακαδημία Αγίας Νάπας, ο ταλαντούχος μέσος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα (3-5/1), όπου προπονήθηκε με την Κ15 του Δικεφάλου. Μάλιστα, οι Κύπριοι υπογραμμίζουν πως ο Δικέφαλος ενημέρωσε πως θα καλέσει εκ νέου τον νεαρό Πιέρη, για νέο κύκλο προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Νάπας:

«Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Αντρέας Πιερή στη παρουσία του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας δέχτηκε πρόσκληση από το «Δικέφαλο» του Βορρά και κατόπιν σχετικής άδειας από την ομάδα μας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 3-5.1.2024 όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας K15.

Ο Αντρέας αγωνίζεται σαν μέσος και οι άριστες εντυπώσεις που άφησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδέχεται να του ανοίξει την πόρτα για σταδιοδρομία στο εξωτερικό αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Πιερή έζησε την εμπειρία σε πολύ επαγγελματικό επίπεδο στο διάστημα της εκεί παρουσίας του, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη ενημερώσει ότι θα το καλέσει σύντομα για νέο κύκλο προπονήσεων.

Ο Αντρέας είναι ένα παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας και επιβεβαιώνει τον στόχο της ομάδας μας να αναδείξει παίκτες που θα κάνουν καριέρα σε ανώτερο επίπεδο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία