Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Διπλό στο Εδιμβούργο ΠΑΟΚ ολέ-ολέ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ των αρκετών κομβικών απουσιών (χωρίς Mπάμπα, Οζντόεφ και Σαμάτα) πέρασε με 2-1 από το Εδιμβούργο κόντρα στη Χαρτς, φέροντας την υπόθεση της πρόκρισης στα μέτρα του. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Δικέφαλος είχε καλύτερο παίκτη τον Ζίβκοβιτς, που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Στο 10΄ η Χαρτς άνοιξε το σκορ με την εκτέλεση πέναλτι του Σάνκλαντ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε-μέσω var-στο μαρκάρισμα του Σβαμπ επί του Βάργκας.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση, όταν ο Ζίβκοβιτς ανατράπηκε από τον Ρόουλς κι ο Σβαμπ αξιοποίησε το πέναλτι, που καταλογίστηκε.

Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε διαδοχικά τις προσπάθειες των Σάνκλαντ και Μπόις.

Στο 55΄ ο Κλαρκ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Τάισον, ενώ στο 68΄ το γκολ του Σάνκλαντ ακυρώθηκε-κατόπιν παρέμβασης του var-ως οφσάιντ. Στο 74΄ ο Κλαρκ απέκρουσε το σουτ του Ζίβκοβιτς σε κόρνερ, το οποίος απέφερε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, μια και στην εξέλιξη της φάσης ο Ζίβκοβιτς με τρομερό σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία. Στο 78΄ και πάλι ο Ζίβκοβιτς ανάγκασε τον Κλαρκ σε νέα απόκρουση.

Χαρτς: Κλαρκ, Ατκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας, Ντέβλιν, Μακόι (64΄ Λάρεϊ), Κοχρόουν (85΄ Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (85΄ Ταντάβα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70΄ Μουργκ), Τάισον (78΄ Νάρεϊ), Τόμας (87΄ Τζίμας)

 


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία!

Ένα άτομο τραυματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Επανομή Θεσσαλονίκης, σε τροχαίο ατύχημα, ενώ επέβαινε σε «γουρούνα». Το τροχαίο ατύχημα...

Στην ίδια κατηγορία